facebook

Instagram 

google

CANYONING

Abseilen door watervallen, zwemmen tussen hoge rotswanden en springen in kraakheldere poelen. Een avonturentocht die je niet snel zult vergeten. We kunnen kiezen uit een abseilcanyon met veel touwtechnieken, een kloof met veel glijbanen en sprongen, de cowboycanyon en speciaal voor de kinderen de vlinderkloof.

RAFTEN

Een spectaculaire tocht met een raft op de bovenloop van de Riu Noguerra Pallaresa. De stuurman en zijn bemanning moeten goed samenwerken om de hoge golven en de vele versnellingen te kunnen bedwingen. Voor de deelnemers die het wat kalmer aan willen doen, kunnen we ook een afvaart maken door de indrukwekkende kloof van de Collegats waar de gieren vanaf de hoge rotsen ons volgen.

VIA FERRATA

Niet iets voor mensen met hoogtevrees. Maar als je daar geen last hebt, dan kun je je helemaal uitleven op deze via ferrata naar het dak van de Pyreneeën. Veilig gezekerd aan stalen kabels kun je tot 3 levels de rotsen beklimmen. Een activiteit voor sportieve deelnemers die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Hydrospeed

Uitgerust met zwemvliezen en een extra dik duikpak 'flipperen' we liggend op een bodyboard door de hoge golven en 'diepe' waterkuilen. Een activiteit voor de durfals met wat power in de benen.

Kayak

De Riu Noguerra Pallaresa is een prachtige kayakrivier met vele mogelijkheden voor zowel voor de beginnende als voor de gevorderde kayakkers. Kayakken is een sport die je stapsgewijs moet leren, daarom beginnen we eerst rustig op een stukje om alle basistechnieken te leren, waarna we een mooie tocht op stromend water gaan maken.

Voor deze activiteit zijn we erg afhankelijk van de waterstanden en het niveau van de groep en is dus helaas niet altijd mogelijk.

Familie programma

Een avontuurlijke gezinsdag. In de morgen maken we een mooie klim- en klautertocht door de 'Kindercanyon'. In de middag varen we met een raft door de kloof van de Collegats. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar met een zwemdiploma.

Adres Nederland

Hoofdweg 212b
9485 TA Taarlo
Nederland

Locatie Spanje

N-260 KM-306
LA POBLA DE SEGUR

Toon kaart

Periode

1 Juli t/m 31 Augustus
Maandag t/m Zaterdag

Contact Gegevens

Telefoon:
+31 643435233
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

facebook Instagram google